keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Tampereella kädentaitomessuilla

Kävimme perjantaina koulun kanssa Tampereella kädentaitomessuilla ja rehellisesti sanoen en oikein tiedä mitä siitä pitäisi kertoa. Messualueelle päästyämme meille tarjottiin Novita-lehden vanhoja numeroita ja kehotettiin kaivamaan eri kappaleita metallisista kehikoista. Muistan silloin kironneeni mielessäni miten ahdasta oli, mutta tuskin olisin tehnyt näin jos olisin tiennyt millainen väentungos sisemmällä odottikaan.

Myyntipöytiä oli paljon ja tavaroita tuntui olevan laidasta laitaan puukoista kynttilöihin, joten joukossa oli väkisinkin kaikenlaista kiinnostavaa. "Sorruin" jopa tekemään yhden hankinnan:

Korun on tehnyt Handmade by Heini 
Hintana oli 20 € mutta asenteenani on että voin joskus hyvin harvoin ostaa jotakin suhteessa kalliimpaa joten hankin sen vaikka sisäinen kitupiikkini itkee yhä verta. Mutta on se hieno!

Valitettavasti yllä oleva kuva onkin tämän postauksen ainoa kuva kahdesta syystä:
1. Kamera oli jäänyt kotiin ja kännykällä kuvatessa on sitten aivan oma operaationsa saada kuvat koneelle
2. Monet myyjät eivät halunneet että heidän tuotteitaan kuvataan
Tämä jälkimmäinen syy tuntui paikoitellen hyvinkin typerältä, sillä eräänkin kieltäytyjän tuotteena oli kynttilä jossa oli talvimaisema. Miksi hän kieltäytyi? Pelkäsikö hän että tämä *Uniikki~* idea kopioitaisiin?

Loppujen lopuksi reissu oli kumminkin ihan ok, vaikka tunnin paikallaan kökkiminen kotiin lähtöä odotellessaan oli kohtuullisen turhauttava. Reissun voisi tiivistää muutamaan toteamukseen: ihmisiä oli paljon, tavaroita oli paljon, rahaa kului, jouduin heräämään aikaisin, kotiin pääsin myöhään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti