maanantai 14. syyskuuta 2015

Printit eli inspiraatio hukassa

Viimeksi kun puhuin printeistä niin puhuin muistaakseni ryhmän yhteisestä printistä, mutta nyt ajattelin kertoa omista printeistäni. Mikään ei ole tänä vuonna tuntunut toimivan ja täydellinen innostuksen puutteen ompelun suhteen ei ole auttanut asiaa ollenkaan.
Jakson alussa mietin että voisin tehdä tästä kuvasta jotakin, mutta se ei vain sytyttänyt yhtään. Saatuani alkuaineprintin väritystä vaille valmiiksi huomasin ettei mulla vieläkään ollut mitään ideaa ja vaan lagasin. Ideat printtien suhteen olivat nollassa ja ajatuskin tuotteiden ompelusta vain masensi. Joten vaan suhertelin kaikenlaista.


Innostuin erityisesti piirtämään vanhaa hahmoani Chinistä ja kun mikään muukaan ei tuntunut toimivan niin ajattelin tehdä sitten tästä pahasta keisarinnasta seuraavan printtini.


Muutaman yrityksen jälkeen sain aikaan jopa viivapiirroksen josta tykkäsin, mutta seuraavaksi vastaan tuli kysymys että teenkö tuotteita jossa on kuvio vain kerran vai kehittelenkö jotain muuta. Päädyin jälkimmäiseen vaihtoehtoon ja lopputuloksena sain aikaan tälläisia:



Tämä sopisi vaikka kangaskassiin tai paitaan. Viimeinkin mulla on printti, josta saa eri väreillä muokattua sopivaksi!



Lopuksi tein viellä tämän vain omaksi huvikseni. Siitä tuskin tulee printtiä, mutta se oli silti mukava tehdä. Nyt täytyisi vaan ommella näistä tuotteita, mikä kyllä ei vieläkään innosta :P
Ennen ompelua täytyisi kuitenkin valita sopiva kangas, joka on sitten ihan oma operaationsa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti