maanantai 6. lokakuuta 2014

Illustrator

Olemme alkaneet harjoitella Illustratorin käyttöä. Se on aivan erillainen verrattuna muihin käyttämiini ohjelmiin, että sen käytössä ei voi samalla tavalla soveltaa aiempia tietoja toisin kuin perus Photoshopissa. Vaikka monet asiat ovat toistaiseksi hämärän peitossa olen saanut aikaan jo pari juttua, pakollisen harjoituksen lisäksi siis.

Tämän tein samalla kun opettaja selitti miten harjoituksen jutut toimivat. Ei välttämättä paras mahdollinen aika suherrella muita juttuja.
Hyvin pelottava kummitus
 Voisin tähän tietenkin laittaa myös kuvan itse harjoituksesta, mutta nääh. Nämä kaksi ovat selkeästi paljon tärkeämpiä oppimiseni arvioinnin kannalta. Toisaalta... Nehän ovat! Ensimmäisen tein vaan jollakin sivellin työkalulla kokonaan, mutta kummitusta tehdessäni olin jo oppinut alustavasti käyttämään Pen Toolia, joten en joutunut ensimmäisen kuvan tapaan värittämään, vaan hyödynsin Pen Toolin täyttö toimintoa. Se jos jokin on edistystä!

Ilmeisesti tänään Illustratorilla suunnitellaan jonkinlaisia logoja, saa nähdä millaisia niistä tulee (aka. kehtaanko tehdä niistä merkinnän.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti