tiistai 16. syyskuuta 2014

Tulostusta ja tyynyjä

Edellisen merkinnän jälkeen on hyvä kirjoittaa jostakin vähän nykyhetkä lähempänä olevasta. Eilen nimittäin pääsin viimeinkin kokeilemaan kankaalle tulostusta. Siitä lähtien kun kuulin, että tulemme tekemään sitä olen palanut innosta nähdä omia kuviani kankaalle tulostettuna. Tiesin tämän tapahtuvan maanantaina, joten viikonlopun aikana piirsin (tai oikeastaan viimeistelin ja väritin) tällaisen kuvan The Elder Scrolls -pelisarjan seitsemästätoista Daedra Ruhtinaasta ja joistakin heihin liitetyistä esineistä:
En siis tosiaankaan ole itse keksinyt näitä hahmoja, mutta koska he ovat muodonmuuttajia ja joka pelissä näyttävät (silloin kuin näkyvät eivätkä vain kuulu...) erillaisilta niin olen voinut kuitenkin suunnitella heidän ulkonäkönsä ottaen peleissä nähdyistä mallia. Oikeastaan monesta minulla on päässäni useita versioita, eritoten Sanguine (johon viittasin blogin ensimmäisessä postauksessa ja joka on tässä kuvassa toisen rivin ensimmäisenä). Alhaalla pari esimerkkiä miltä osa porukasta näyttää sarjan toiseksi uusimmassa pelissä, Oblivionissa.
Peryite näkyi vain patsaana


Jyggalagista taas on vaikea saada hyvää kuvaa, sillä se pirulainen koittaa koko ajan tappaa pelaajan
Joten kuten näkyy olen tehnyt monia muutoksia, googletelkaa lisää jos kiinnostaa.

Oli ihanaa nähdä piirros kankaalla, mutta vastaan tuli julma todellisuus, että siitä pitäisi tehdäkkin jotain. Ennen sitä tulostin kumminkin yhden sivun TES:iin liittyvästä sarjiksestani ihan vain koska voin.


Ulkonäöllisesti lempisivuni
Otsikossahan luki "tyynyjä"
 Opettajan kehotuksesta tulostin toisenkin sarjakuvasivun, jotta voisin tehdä siitä ensimmäisen kanssa vaikka jonkinlaisen pussukan. Tällä kertaa tajusin kuitenkin ottaa kameran mukaan dokumentoidakseni lähinnä vanhempiani varten miltä se tulostaminen oikeastaan näyttääkään.




Daedra printistä aloin tehdä tyynyä, mutta edellisestä poiketen ajattelin tehdä siitä normaalin koristetyynyn kokoisen (tässä tapauksessa 40x40) edellisen improvisoidun kokoisen kyhäelmän sijasta. Tähän uuteen tyynyyn päätin myös tehdä alareunaan vetoketjun (en ollut aikaisemmin ommellut vetoketjua...!) Se onnistui lopulta yllättävän hyvin.

Täytteen kanssa se näyttää paljon paremmalta.
 Siinä oikeastaan kaikki tältä erää. Alhaalla viellä pari kuvaa lisää, joille en löytänyt parempaa kohtaa tässä merkinnässä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti